keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Täydelliset korot

IMG_0310 IMG_0297 IMG_0301 IMG_0309 Moni nainen, miksei mieskin, osaa varmasti samaistua siihen fiilikseen, kun et vaan saa niitä kenkiä mielestäsi. Niinpä.

Nappasin eräällä shoppailukierroksella ihan vain mielenkiinnosta ja puoliksi vitsillä nämä korkokengät mukaani sovituskoppiin. Lopulta kävikin niin, että rakastuin kyseisiin kenkiin aivan täysin, ja ne olivat ainoa asia minkä sovittamistani vaatekappaleista tahdoin kiikuttaa kassalle. Järjen ääni päässäni kiljui kuitenkin jättämään kengät liikkeeseen, joten niin myös tein.
      Pari kertaa ehdin käydä ihan vain sovittamassa ja ihastelemassa kenkiä, minkä jälkeen ymmärsin, ettei tilanne ratkea kuin yhdellä tavalla. Ensimmäinen paniikki Zaraan astuessani oli, etteivät kengät olleet enää samassa paikassa kuin ennen. Metsästin ne käsiini, mutta seuraava paniikki iski, kun omaa kokoani ei enää ollut jäljellä. Jouduin siis lopulta tilaamaan nuo unelmakengät netistä, missä kokoja onneksi oli vielä jäljellä.

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Sain mielenrauhan ja täydelliset kengät.

Mun järjen äänelle (ja poikaystävälle) mä väitin, että olin ansainnut ne kengät. Koska hei, mulla oli ennestään vain yhdet juhlakengät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti