perjantai 27. syyskuuta 2019

Lontoo, osa 3

IMG_2799 IMG_2823 IMG_2777 IMG_2757 IMG_2759 IMG_2768 Nähtävyyksien lisäksi ensimmäisenä päivänä tuli ihasteltua lontoolaista arkkitehtuuria ja myös kuvattua sitä. Ymmärsin kuitenkin pian, etten millään voi jäädä ottamaan jokaisesta ihanan näköisestä rakennuksesta kuvaa, sillä niitä tuli vastaan joka kulmalla. Sympaattisia tiilirakennuksia ja idyllisiä pihapiirejä oli aivan kaikkialla ja se teki kaupungista jotenkin kotoisan oloisen.

Kaiken ollessa suurenmoista ja mahtavaa on kuitenkin mainittava yksi huomattava miinuspuoli Lontoosta, joka ainakin näin suomalaisena pisti silmään. Nimittäin, kun Suomessa on tottunut siihen, että noin joka kulmasta löytyy roskiksia, oli Lontoossa yhden ainoan roskakorin löytäminen oman matkan varrelta todellinen haaste. Muutenkin roskaisuus ja esimerkiksi jätesäkkien lojuminen kadunvarsissa herätti kummastusta. Se on toki heidän tapansa, mutta omaan silmään tuollainen vaikutti aika alkukantaiselta ja herätti miettimään, että miten tuollaisessa suurkaupungissa noinkin yksinkertainen asia on hoidettu verrattain kehnosti. IMG_2819 IMG_2825 IMG_2773 IMG_2772 IMG_2817 Tässä olisi nyt vihdoin kaikki kuvat ensimmäiseltä Lontoo-päivältä, ja seuraavalla kerralla päästään etenemään toisen päivän seikkailuihin.

Toivottavaa toki olisi, että jotain muitakin kuvia saisin julkaistua tässä välissä, ettei kukaan (myöskään minä itse) saa yliannostusta reissujutuista. Esimerkiksi nyt syksyn ja ruskan tullen olisi ihana ehtiä käydä kuvaamassa syksyn väriloistoa, joten taidan asettaa tämän kuvitteelliselle to do-listalleni. IMG_2792

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti