sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Linkitä blogisi - Top 3

The Stream of Dreams LINDAEMILIA Bros lets keep together


     Tässä kolme mun lempparia, jotka bongasin selaillessani läpi kaikkia linkitettyjä blogeja. Kuvia klikkaamalla pääsee kurkkaamaan noihin blogeihin. Iso kiitos vielä kaikille, jotka linkitti oman bloginsa, ilman teitä koko postauksessa ei olisi ollut yhtään mitään järkeä. :-)

4 kommenttia:

  1. Missäpäin suomea asut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asun Etelä-Pohjanmaalla,vajaan tunnin matkan päässä Seinäjoelta, jos tiedät paikan :-) Kukaan ei ikinä tiedä mun sijaintia jos kerron pelkästään mun kotikaupungin nimen, joten koen turhaksi edes mainita sitä :-D

      Poista
  2. Hei Tessa! Voisitko vähän auttaa! Voisitko kertoa miten tehdä toi juttu että kuvaa painamalla pääsee johonkin osoitteeseen? :) En osaa ja itellä ois kans toi linkkaa blogisi blogejen esittely.. Jos et jaksa sanoa ohjeita niin laittaisitko edes jonkun linkin missä on ne ohjeet? :) kiitos jo etukäteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu elikkä tuo homma on tosi yksinkertainen, jos oot joskus tehnyt sen jutun että jotain tekstin sanaa painamalla pääsee johonkin osoitteeseen, niin tämä on ihan vastaava. Eli kun sulla nyt on joku kuva siinä tekstipohjalla, niin painat sitä kuvaa niin että se on ns. valittuna siinä (mulla tää näkyy niin, että kuva menee siniseksi ja siihen tulee alle niitä "lisää kuvateksti" yms painikkeita) ja sitten painat siitä yläpalkista mistä saat valittua tekstin fontin jne painiketta jossa lukee "linkki". Sitten kopioit sivuston linkin siihen "verkko-osoite"-kohtaan. Siihen ylläolevaan "näytettävä teksti"-kohtaan voit halutessasi kirjoittaa vaikka ko blogin nimen, vaikka käytännössä tämä ei kai tule vaikuttamaan mitenkään, että on aika sama vaikka jättäisit siihen sen kuvan numeron tai mitä ikinä siihen automaattisesti onkaan tullut lukemaan. Sitten se olisi siinä. Jos haluat niin voit vielä kokeilla viekö linkki oikeaan paikkaan (sen palkin alla mihin kirjoitit nettiosoitteen on tuo "testaa tätä linkkiä"-painike).
      Oleppa hyvä, toivottavasti ymmärsit ohjeet! Saa toki kysyä tarkennuksia, jos jossain kohdassa tulee ongelmaa. :)

      Poista