lauantai 22. maaliskuuta 2014

Canon EOS 650D

004 002 cats        En voi vieläkään uskoa mun hyvää tuuria, kun yhtenä iltana aivan huvikseen menin tori.fi:n sivuille etsimään uutta kameran runkoa ja yllättäen löysin tämän Canonin EOS 650D-mallin rungon. Vielä varmemmaksi ostopäätös tuli, kun huomasin, ettei kamera ollutkaan varustettu sillä perus kittiputkella, vaan 18mm-135mm linssillä, jota sattumoisin olin yrittänyt etsiä, jotta saisin laittaa oman kittiputkeni myyntiin.
        Olen jo jonkun aikaa miettinyt uuden rungon ostamista, sillä vaikka tuo 1100D onkin palvellut uskollisesti kaikki nämä vuodet, niin kuitenkin esimerkiksi muiden mallien suuremmat ISO-arvot ja kätevä kääntyvä näyttö alkoi jostain syystä houkutella yhä enemmän. Ja vaikka olinkin periaatteessa säästänyt rahaa oman koneen ostoa varten, niin totesin, että tämä tulee kuitenkin enemmän tarpeeseen ja on muutenkin mieluisampi ostos. Joten eilen hyppytunnilla kamera vaihtoi omistajaa ja voin kertoa, että hymy oli leveä. Ja on edelleen.
        Tuon vanhan kameran laitan kittiputkineen myyntiin jossain vaiheessa, joten jos joku on kiinnostunut, niin pysykää toki kuulolla. :-)

4 kommenttia:

  1. Mitä, ei vitsit sulla oli kyl tuuria! Onnee siitä :)

    http://sl-stereohearts.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. tee chubby bunny haaste :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, se vois olla kyllä hauska, mutta en nyt tässä vaiheessa lupaa vielä mitään :D

      Poista