torstai 2. kesäkuuta 2016

Rhodes part 1.

IMG_0186 IMG_0394 IMG_0222 IMG_0315 IMG_0241 IMG_0247 IMG_0158 IMG_0474 IMG_0641

    Tässäpä teille ensimmäinen annos reissukuvia, olkaa hyvät! Tiesin jo alun perin, että toukokuusta tulisi todella kiireinen, enkä ole sen takia oikein edes kunnolla ehtinyt hengähtää kotiin palattuani. Nyt kuitenkin löysin ajan muokata edes muutaman kuvan. Näin saan ehkä pidettyä teidän lukijoiden toivoa yllä siitä, että minä todella aion palata blogin pariin heti, kun vain suinkin saan omistettua sille ihan kunnolla aikaa. 

    Lomaviikon jälkeen olen ehtinyt käydä koulussa ja hoidella hiukan viime tippaan jääneitä autokoulujuttuja. Todellisuudessa autokoulu on jäänyt minulta kesken ihan vain sen takia, että Espooseen muutettuani autonratissa on yleensä ollut poikaystäväni, enkä sitten ole enää edes uskaltanut ratin taakse istua, kun on niin paljon leppoisampaa vain istua luotettavan kuljettajan kyydissä. Lopulta täytyi kuitenkin kerätä rohkeutensa, ja varata ajat autokoulun viimeiseen vaiheeseen, ettei ajokortti kerkiä mennä vanhaksi. Tähän mennessä on jo selvitty ajotunnista, edessä olisi enää rata-ajo ja vähän teoriaa. Sitten kun ne on huomenna hoidettu, niin saan ruksata stressinaiheuttajalistaltani yhden suuren tekijän pois, jes!
    Ensi viikolla olisi myös tiedossa yhdet pääsykokeet. Katsotaan nyt miten ne menevät, niin jutellaan niistä sitten myöhemmin lisää, jos niikseen tulee.

Tämä on tällä erää tässä. Palataan aiheeseen seuraavalla kerralla. Höpöttelen paremmalla ajalla tarkemmin meidän Rodoksen matkasta aiheeseen liittyvän kuvituksen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti