lauantai 11. kesäkuuta 2016

Rhodes part 2.

IMG_0208 IMG_0163 IMG_0183 IMG_0177 IMG_0376 IMG_0173 IMG_0230 IMG_0379 IMG_0262 IMG_0372 IMG_0284 IMG_0355 IMG_0249 IMG_0243 IMG_0476 IMG_0481 IMG_0450 IMG_0328
Toinen kattaus reissukuvia.

    Meidän ensimmäinen päivä meni lähinnä ympäristöön tutustuessa ja aurinkoa palvoessa, mutta jo toiseksi päiväksi varattiin meille retki Symi nimiselle saarelle. Jouduttiin heräämään melkoisen aikaisin, mutta näin jälkikäteen se ei harmita ollenkaan, koska saatiin nauttia todella upeasta auringonnoususta.
     Ajeltiin jonkun aikaa bussilla, ja loppumatka taittui meriteitse. Vaikka tuo retki olikin kiva ja saari näkemisen arvoinen, niin silti välillä kävi mielessä, että miksi ihmeessä lähdin tähän mukaan. Merimatka alkoi nimittäin tuntua vähän turhan pitkältä minun makuuni. Eikä se vielä yksin mitään, mutta se hirvittävä puhuri, joka todennäköisesti vei aikamoisen tukon mun hiuksia mennessään. Harvoin olen rantalomalla ollut noin jäässä tai ikävöinyt kotona henkarissa roikkuvaa toppatakkia. Pipo tai korvaläpät olisivat olleet kova sana!

     Toinen retki joka tehtiin, suuntautui Lindokseen, niin sanottuun Valkoiseen kaupunkiin. Sinne me lähdettiin uhkarohkeasti ajamaan vuokra-autolla. Ratin taakse joutui hiukan yllättäen mun täti, mutta oikein hyvinhän se loppujen lopuksi sujui, ja päästiin ehjinä takaisin hotellille.
      Kun auto kerran oli meidän käytössä koko päivän, niin jatkettiin Lindokselta matkaa vielä aivan Rodoksen eteläisimpään kärkeen. Sieltä löytyi ranta, jota surffarit erityisesti suosivat, eikä todellakaan tarvinnut kysyä, että miksi. Tuuli oli siis todella kova, sielläkin.

     Muut päivät kuluivat auringosta, uimisesta, hyvästä ruuasta ja seurasta nauttien. Matka oli kaikin puolin oikein onnistunut. Tuulta olisi voinut olla muutaman asteen verran vähemmän, mutta en sitten tiedä tuuleeko tuolla aina vähän, kun kohde kuitenkin sattuu olemaan saari. 
      Tuliaisina reissusta on sopivasti erottuvat rusketusrajat ja lähinnä syötävää, koska no, ruoka on hyvää. Ja tietenkin kasapäin valokuvia. Paikan päällä tuntui, että enhän mä oikeastaan kuvannut juuri yhtään, mutta kyllä se tässä kuvien käsittelyvaiheessa tuntuu siltä, että voi kun olisin ottanut muutaman kymmentä kuvaa vähemmän. 

2 kommenttia: