torstai 27. heinäkuuta 2017

Viimeinen otos Turusta

IMG_1666 IMG_1695 IMG_1925
Viimeiset fiilistelykuvat Turusta. Hassua, että vaikka Turkukin on vain vajaan parin tunnin ajomatkan päässä kotoa, oli fiilis siellä aivan kuin olisi ulkomailla ollut. Kai sen tekee vain se uusi ja vieras kaupunki, ja sen tarjoamat mahdollisuudet. Tekemistä keksi aivan erilailla kuin kotona, ja jo pelkkä kaupungilla kävely ja maisemien katselu oli paljon mielekkäämpää, kuin puhkikolutuilla kotinurkilla.

Parasta vieraassa kaupungissa on tutustua uusiin ravintoloihin ja ruokaelämyksiin, joihin kotikaupungissa ei ole tullut törmättyä. Tälläkin kertaa yritettiin pitäytyä ravintoloissa ja kahviloissa, joita kotipuolesta ei löydy. Onnistuttiin löytämään ainakin todella hyvä burgeripaikka Hello!, josta herkullisten ja mielenkiintoisten hampurilaisten lisäksi sai valittua ranskalaisten sijaan bataattiranskalaisia. Itse olen aivan hulluna bataattiranskalaisiin, ja vaihdan tavalliset ranskalaiset niihin aina jos se vain on mahdollista. Jos löytyy muita bataattiranskalaisten ystäviä niin voin vinkata, että tuossa paikassa ne olivat juuri niin täydellisiä ja rapeita kuin niiden kuuluukin. Iso suositus! IMG_1908 IMG_1689 IMG_1922 IMG_1680 IMG_1918 IMG_1938 IMG_1672
Kaikessa kokonaisuudessaan oli oikein kivat pari päivää Turussa. Sitä vaan jäin ihmettelemään, että millä perusteella Turkua kutsutaan Suomen pers*reiäksi, sillä molemmilla kerroilla siellä vieraillessamme, on tuo kaupunki kohdellut meitä todella hyvin. Eikä vähiten säiden puolesta, sillä tippaakaan liioittelematta en ole kokenut yhtäkään noin kesäistä päivää sitten tuon reissun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti