lauantai 2. heinäkuuta 2016

Rhodes part 4.

IMG_0189 IMG_0495 IMG_0532 IMG_0511 IMG_0403 IMG_0653 IMG_0416 IMG_0235 IMG_0489 IMG_0268 IMG_0263 IMG_0407
    Taas vähän lisää kuvia Rodokselta. Toivottavasti ette ole jo ihan kyllästyneitä näihin, sillä yksi satsi on ainakin vielä tulossa. Itselleni nämä kuvat ovat olleet taakka reissusta asti, mutta hiphei kaikki käsittelemisen arvoiset kuvat on nyt käsitelty, ja minäkin voin tästä lähin nauttia valmiista kuvista ja muistella tuota matkaa hyvillä mielin.

     Me saatiin vihdoin vähän poikaystävän kanssa tehtyä kesäsuunnitelmia, joten eiköhän tämä tästä vielä iloksi muutu. En ole jotenkin vielä ollenkaan päässyt kesäfiilikseen mukaan tai oikeastaan edes hoksannut, että se kesä on täällä jo, se on just nyt. Shortsikaudenkin korkkasin Suomen puolella vasta juhannuspäivänä, vaikka kaikki muut on viilettäneet kesätamineissa jo ties kuinka monta viikkoa. Mulla ottaa ilmeisesti aikaa herätä talviunilta.
      Mutta asia, jossa en tänä vuonna ole myöhässä, on talviturkin heittäminen. Meillä oli molemmilla pupun kanssa oikein paksut talviturkit, koska ei viime kesänä kastettu niitä ollenkaan pois. Mutta koska tänä vuonna juhannus oli poikkeuksellisen lämmin eikä räntäsateesta tai toppatakeista ollut tietoakaan, uskaltauduttiin me uimaan juhannuspäivän iltana. Tovihan siinä meni, että pääsin veteen, mutta pääsin kuitenkin. Ja se on saavutus se!

      Taisin mainita joskus, että hain kouluun. Pääsin esivalintakokeen perusteella virallisiin pääsykokeisiin, ja eilen sain tietää pääsykokeen tuloksen. Olen kumpaankin hakuvaihtoehtoon lähempänä kahtasataa olevalla varasijalla, joten aika suorilta voi varmaan jo todeta, että en päässyt sisään. Harmittaa vähän, koska kaipaisin kipeästi jotain tekemistä, ja tässä kohtaa jopa opiskelu kuulostaa erittäin hyvältä vaihtoehdolta. Toisaalta ei harmita, koska nyt voin syksyllä panostaa kunnolla, ja hakea jonnekin, mihin oikeasti ehkä jopa haluan opiskelemaan.
       Opiskelusta puheen ollen, en olekaan tainnut täällä vielä kertoa, että valmistuin valokuvaajaksi 18.6. En oikein tiedä, minkä tason opintoja nuo tuolla koulussa olivat, mutta todistuksen ulkomuodosta päätellen me kyllä ollaan todella erittäin päteviä ammattivalokuvaajia, joten mennään sillä. Niinpä vain hiukan itseäni mainostaen, jos tarvitset kuvaajaa mihin tahansa tilaisuuteen, niin minuun saa ottaa yhteyttä. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti