sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Page 1 of 365

IMG_2179
Erittäin mahtavaa alkanutta vuotta kaikille!
Sujuiko vuodenvaihde rauhallisesti ja hyvässä hengessä? Itse vietin eilisen ihan tässä kotosalla pienellä kaveriporukalla. Laulettiin singstaria sekä syötiin hyvin ja liikaa. Rakettien kanssa meinasi olla huonoa tuuria (maalasin piruja seinille kyseisestä aiheesta jo valmiiksi, muttei vika loppupeleissä ollut edes raketin sytyttäjän, vaan itse raketeissa oli jotain häikkää), mutta ehjinä ja hengissä ollaan kaikki. Puolenyön jälkeen lähdettiin vielä katsastamaan läheisen baarin meininkiä, mutta se meno siellä oli jotain niin villiä, että päätettiin hyvin pian lähteä vaan kotiin nukkumaan.

Mulla ei ole ollut tapana tehdä uudenvuodenlupauksia, enkä sellaista tehnyt nytkään. Jonkinlaista herkkulakkoa olen kuitenkin kaavaillut, ennen kuin tämä homma lähtee aivan lapasesta (viitaten joululahjaksi saatuihin karkkeihin ynnä muuhun yhtä terveelliseen mitä meillä on yksi keittiön laatikko täynnä). Sitä lakkoa tosin ei voi aloittaa aivan vielä, kun eiliseltä jäi vähän sipsejä, haha. Joku roti tähän itsekuriin, kiitos. IMG_2191
Vuoden ensimmäinen päivä on kulunut rennoissa laiskottelumeiningeissä miettien sitä, mitä tämä juuri alkanut vuosi tuo tullessaan. Toivottavasti jotain todella hyvää ja mukavaa, itse kullekin.

Oikein ihanaa uutta alkanutta vuotta 2017 jokaiselle! Tehdään tästäkin vuodesta hyvien muistojen ja kokemusten täyteinen, nautitaan täysillä elämästä ja eletään hetkessä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti