perjantai 30. joulukuuta 2016

Joululahjat

Vaikka en toivonut joululahjaksi oikeastaan yhtään mitään, niin sain/saatiin taas iso kasa kivoja ja hyödyllisiä tavaroita, joille varmasti löytyy käyttöä. Iso kiitos jokaiselle pukin apulaiselle!
IMG_2159 IMG_2158 IMG_2166 IMG_2172
    Jotenkin näin vanhemmiten alkaa arvostaa sellaisia lahjoja, kuten pesuaineita ja vaikkapa pyyhkeitä, joille tulee olemaan käyttöä, mutta säästyy itse siltä ostamisen vaivalta. Monesti varsinkin silloin kun muuttaa omilleen, niin ei jotenkin osaa ajatella että niinkin arkipäiväinen asia kuin tiskiaine täytyy ostaa itse kaupasta. Kyllähän se sitten ärsyttää kun vetää kumihanskat käteen ja on käymässä ison tiskivuoren kimppuun, mutta fairy-pullo onkin tyhjä. Samoin kuin suihkugeelit ynnä muut, jotka aina unohtuvat ostaa kauppareissulla. Nyt on onneksi niitäkin hetkeksi aikaa, niin ei tarvitse itse muistaa tuoda niitä kaupasta.
     Myöskin kaikki keittiötavarat tulevat aina tarpeeseen. Mistä heti tulikin mieleeni, että unohdin kuvata kaksi pientä turkoosia Iittalan Teema-lautasta, mutta kuten sanottua, ne ovat jo keittiön kaapissa käyttövalmiudessa. IMG_2170 IMG_2160 IMG_2154 IMG_2161 IMG_2153 IMG_2162 Kuvissa olevien juttujen lisäksi saatiin vielä suklaata, muutamia lahjakortteja ja rahaa.
Olen todella tyytyväinen jokaiseen lahjaan joka saatiin, ja jokainen tavara on jo löytänyt paikkansa meidän kodista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti