lauantai 6. helmikuuta 2016

Hotellielämää

028 007 018 011 010 024 036 032 038

    Aloitettiin rakkaan kanssa tämä viikko romanttisesti hotelliyöllä. Ei todellakaan sillä, että oltaisiin voitettu lotossa, ja olisi varaa useamminkin nukkua hotellissa. Juhlistettiin vaan vähän sitä, että tämän viikon maanantaina tuli vuosi siitä, kun mä allekirjoitin meidän vuokrasopimuksen. Virallisesti siis vuosi yhdessä asumista täynnä. Ja onhan tuo kuun ensimmäinen päivä myös meidän kuukausipäivä, vuosi ja viisi kuukautta yhdessä. Eikä muuten tunnu missään, ei sitä oikein edes usko, että siitä on jo noin kauan, kun tämä kaikki alkoi.
     
    Syötiin lounaaksi todella hyvät pizzat Bravuria-nimisessä paikassa, suosittelen! Siitä jatkettiin matkaa meidän hotellille, mutta minähän en sitä matkaa jaksanut kävellä ilman kahvilapysähdystä, joten hörpittiin auringonpaisteisella terassilla cappuccinot ja syötiin laskiaispulla puoliksi. Niiden voimalla jaksettiin sitten perille saakka.
    Majoituttiin Scandic Paasi-hotellissa, ja täytyy kyllä sanoa, että oltiin tosi tyytyväisiä. Oltiin varattu vähän astetta parempi huone, koska mun oli pakko saada kylpyammeellinen huone. Mutta johan se olikin iso lukaali! Kuvista huoneen kokoa on vaikea hahmottaa, mutta uskokaa pois, se oli paljon isompi kuin ne kopit mihin mä olen tottunut. 
    Käveltiin pikku lenkki ulkona, jonka seurauksena sain jalkaani sellaisen rakon ettei ole ikinä ollut. Mutta urheilijahan ei tervettä päivää näe, eikö niin? Rentouduttiin vaahtokylvyssä samppanjalasillisten kera. En voi väittää etteikö olisi ollut luksusta. Illalla lähdettiin keskustaan syömään Hard Rock Cafeeseen, kyllä maistui!

    Tiistaina lähdettiin hyvissä ajoin kotiin, koska edellisen päivän auringonpaiste ja muutenkin upea sää oli vaihtunut lumisateeseen ja loskakeliin, eikä sitten huvittanut olla ulkona sen enempää kuin oli pakko. 

   Huolimatta rakosta, joka mulla edelleen on jalassa, ja siitä, että oon tällä hetkellä aivan järkyttävässä flunssassa, niin oli kyllä välillä kiva tehdä jotain arjesta poikkeavaa. Sai kunnolla nauttia rakkaan seurasta, olla ihan rauhassa, eikä ollut kiire mihinkään. Vaikka arki on myös ihanaa, niin kyllä tuollaisesta pienestä luksuksesta nauttii ihan eri lailla.

2 kommenttia: