sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Christmas lights

ristiäiset yms 001 ristiäiset yms 006 ristiäiset yms 003 ristiäiset yms 008 ristiäiset yms 019 ristiäiset yms 014     Taas vähän joulufiilistelyä, toivottavasti ette ihan kyllästy. Sain vihdoin laitettua jouluvaloja mun huoneeseen, ja piti sitten heti päästä niiden kanssa kokeilemaan Annikan blogista löytämääni vinkkiä ottaa tuollaisia kaikenmuotoisia bokeh-kuvia. Toimi kyllä hyvin, kannattaa kokeilla!
    Enää kaksi viikkoa koulua jäljellä ja 16 päivää jouluun. Ihan parasta! :-) Melkein alan jo murehtimaan sitä masennuksen määrää, kun joulu sitten on ohi, eikä enää tuu telkkarista Toljanteria eikä ole aamulla kalenterin luukkuja avattavana.

Ps. Olipa positiivinen yllätys kun huomasin, että Flickr on palannut entiselleen. En tiedä sitten oliko uudistuksesta tullut niin paljon negatiivista palautetta ja siksi se on muutettu takaisin vanhaan. Itse en yhtään tykännyt siitä uudistuksesta ja melkein teki mieli laulaa, kun huomasin laittaessani blogiin kuvia, että siellä oltiin palattu tuttuun ja turvalliseen. Jes!

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, pitäis yrittää ottaa tollasia kuvia koska ne on niin siistejä! Sun banneri on muuten tosi kiva :)

    http://stylebyidamaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :-) siitä vaan kuvaamaan, tuollasten kuvien ottaminen on tosi helppoa :-)

      Poista
  2. Upeita kuvia! ♥

    ♥~ whenyourheartbeats.blogspot.fi

    VastaaPoista