perjantai 27. joulukuuta 2013

Christmas Eve

         Jouluaatto nyt vaan yksinkertaisesti on yksi vuoden parhaista päivistä, siitä ei pääse mihinkään. Paljon porukkaa koolla yhdessä talossa ja siinä vielä joukon jatkona suvun uusin tulokas sekä pari kissaa, niin voitte vaan kuvitella millainen hyörinä meillä kävi koko ajan. Mutta se on aina ollut olennainen osa meidän joulunviettoa, empä osaisi kuvitella hiljaista ja rauhallista jouluaattoa.
         Aamulla äiti keitti perinteiseen tapaan riisipuuron ja se kun oli vedetty naamariin, niin lähdettiin tohinalla mummolaan. Siellä saunottiin, syötiin ja asiaan kuuluvasti joulupukki piipahti tuomassa lahjoja. Niistä teen erillisen postauksen kunhan kerkiän. Osa porukasta lähti käymään hautausmaalla ja sen jälkeen oli vuorossa jouluperinteisiin paikkaansa vakiinnuttava juusto- ja suolakeksitarjoilu. Vaikka harvemmin tulee mitään Arkijuustoa tai Edamia syötyä, niin kaikki siitä erikoisemmat juustot uppoaa kyllä meikäläiseen paremmin kuin hyvin. Niin tänäkin jouluna.
        Jos jollekin jäi kuvien perusteella epäselväksi, että rakastan joulukuusta ja sen kuvaamista, niin ompa sekin nyt sitten sanottu tässä. Näiden kuvien ja niiden tunnelman avulla yritän jaksaa odottaa ensi joulua. "Oi jospa ihmisellä ois joulu ainainen." Onneksi loma sentään jatkuu vielä pitkään.

Ps. Yritän hillitä raivoni tuon Flickrin uudistuksen kanssa (niin kuin juuri vähän aikaa sitten olisin juhlinut paluuta vanhaan ja hyvään systeemiin..) ja antaa sen nyt olla, koska näitä kuvia on niin paljon enkä millään jaksaisi alkaa kikkailemaan mitenkään. Koittakaa tekin kestää.

2 kommenttia:

  1. Sun blogissa on aina vain upeampia kuvia! ♥

    ♥~ whenyourheartbeats.blogspot.fi

    VastaaPoista