maanantai 27. helmikuuta 2017

Keittiön tuunausta

Niin monta kertaa kuin ollaankin poikaystävän kanssa päivitelty meidän keittiön tasojen ja välitilalaattojen vanhanaikaisuutta ja meidän makuun epäsopivia värejä, niin käärittiin vihdoin hihat, ja korjattiin asia.
   Kun kuitenkin vuokrakämpässä asutaan eikä rahaa ole jaella kuin roskaa, päädyttiin päällystämään nuo takaseinän laatat ja pöytäpinnat sisustamiseen tarkoitetuilla kontaktimuoveilla. Tottakai omin voimin tehtynä tuo muovien laitto oli melko vaativaa puuhaa. Kuitenkin tasojen ja välitilan vaihtaminen kokonaan olisi ollut sen verran kallista touhua, että kyllä tuo muovittaminen oli loppupeleissä vaatimansa työn ja tuskan väärti. Ja ainakin oma kädenjälki näkyy nyt keittiössä, kun erityisesti tuonne välitilaan jäi näkymään kohtia, joihin muovi ei halunnut asettua kunnolla ei sitten millään, heh.
IMG_0302 IMG_0306
Tältä siis näytti meidän keittiö ennen tuunausta. Kuten huomaatte, niin kyllähän nuo tasot ja laatat olivat aika vanhahtavat, eikä tuo sininen värikään oikein istunut meidän asuntoon. Itse inhosin noita tasoja myös sen takia, että niiden puhdistaminen oli kirjavan kuvionsa ansiosta hankalaa. Aina rätillä pyyhkiessä tuntui kohtia, joissa olisi jotain likaa, mutta kirjava kuvio kyllä maastoutti hyvin sen, missä kohtaa se likatäplä mahtoi sijaita. IMG_0337 IMG_0311
Tältä näyttää meidän keittiö nykyään. Omasta mielestä lopputulos on todella paljon rauhallisempi edelliseen verrattuna. Keittiö myös näyttää enemmän tähän päivään päivitetyltä versiolta. Halusin ehdottomasti ruskean puuta muistuttavan pinnan keittiön tasoihin, ja pienen väännön jälkeen toinenkin osapuoli myöntyi ruskeaan väriin. Minä tietenkin tykkään lopputuloksesta, mutta kummallista on se, että ensin ruskeasta väristä vastaan hangoitellut mieshenkilökin on moneen kertaan todennut, että "kylläpä tästä tuli hieno". Sitä tapahtuu muutenkin edelleen, että kumpainenkin päivittelee aina keittiöön astuessaan, kuinka kivan näköistä siellä on. Kyllä sitä saa pienelläkin fiksauksella paljon aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti