keskiviikko 8. helmikuuta 2017

#lazymorning

IMG_0212
En varmasti ole ainut ihminen, joka rakastaa hitaita aamuja. Kun saa kaikessa rauhassa heräillä, eikä ole mihinkään kiire. Erityisesti pidän näissä aamuissa siitä, että aamupalaan ehtii ja viitsii nähdä vaivaa, eikä sitä tarvitse kiireessä hotkia, vaan aamiaisesta saa oikeasti nautiskella. Mulla on taipumusta siihen, etten oikein saa alas mitään syötävää hirveän aikaisina aamuina. En varmasti ole tämän vaivani kanssa yksin, mutta se on ajoittain todella inhottavaa, kun kuitenkin jotain pitäisi saada sisuksiin, mutta kaikki tuntuu vain pyrkivän ylöspäin. Siksi tämä kiireettömyys on myöskin mun mieleen, sillä aamupalan saa syödä omaan tahtiin silloin, kun siltä tuntuu.
   Tämä aamu sattui muutenkin olemaan erittäin ihana, sillä sain herätä ikkunasta tulviviin auringonsäteisiin. Olen saanut unirytmini jokseenkin kohdilleen, enkä siksi nukkunut edes älyttömän pitkään, ja oli ihana huomata, että jo siihen aikaan aamusta oli niinkin valoisaa. Alkaa tuntua ihan keväältä jo. Sitä kohti! IMG_0191
Me ei todellakaan olla avokadon kanssa mitään vanhoja tuttuja, mutta se tuntuu olevan todella suosittu raaka-aine nykyään. Itsekin olen instagramissa ja blogeissa nähnyt avokadoa vaikka minkälaisissa herkullisen näköisissä annoksissa, ja vihdoin päätin uskaltautua itsekin maistamaan sitä. Senpä takia ostin viime kauppareissulla elämäni ensimmäisen avokadon, ja tänä aamuna testasin sitä leivän päällä. Täytyy myöntää, että kyllähän se toimii! En ehkä ymmärrä sen ympärillä käyvää hypetystä, mutta ehkä mullekin muodostuu jokin rakkaussuhde avokadon kanssa, kunhan ensin opettelen käyttämään sitä enemmän ruuanlaitossa. IMG_0218

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti