sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Ihana sunnuntai

IMG_0560 IMG_0586 IMG_0562
Vapaapäivän ja aivan ihanan keväisen sään takia päätettiin viettää tänään pitkästä aikaa treffipäivä. Ollaan vaihteeksi oltu molemmat aamusta asti hyvällä tuulella, eikä tuo lämmittävä kevätaurinko ja herkullinen kreikkalainen ruoka ainakaan latistaneet tunnelmaa, päinvastoin.
     Minä todella tykkään laittautumisesta, se tuo kivaa vaihtelua työ- ja kotilookiin, joissa mun normaalioloissa nähdään lähes poikkeuksetta esiintyvän. Itselle tulee siitä parempi olo, kun voi todeta, että kyllä mustakin pienellä ehostuksella saa ihan asiallisen näköisen. On myös kiva antaa kumppanille pieni muistutus siitä, että osaan näyttää muultakin kuin kotihiireltä. IMG_0603 IMG_0568 IMG_0580 IMG_0613
Hassua, miten jo yksikin vapaapäivä työpäivien välillä saa niin paljon aikaan. Vaikka olen todella oppinut pitämään työstäni ja tykkään käydä siellä, on ihanaa, kun aina jonkun päivän saa omistaa ihan täysin omille jutuilleen. Ei tarvitse aikatauluttaa päivää sen mukaan, milloin työvuoro sattuu alkaa.

Vihdoin ollaan siirrytty kesäaikaan, jes! Jotenkin ihan hullua, miten nopeasti aika kuluu, vastahan se oli joulu ja vuodenvaihde. Kevät alkaa ainakin täälläpäin Suomea näkyä ihan kunnolla, enkä voisi olla iloisempi siitä. Nyt sen taas alkaa ymmärtää, miksi pidänkään keväästä niin kovin. Aurinko alkaa lämmittää, lumet sulavat ja samoin tiet, joten kesäkengät voi kaivaa kaapista esille. Ei tarvitse enää pukea niin paljon vaatetta takin alle, ja lopulta saa toppatakinkin siirtää kaapin perälle odottamaan syksyä ja taas tulevaa talvea. Huomaan myös olevani aamuisin todella paljon pirteämpi herätessäni, kun ei ole enää pilkkopimeää, ei edes aamuvuoroon herätessä. IMG_0559 IMG_0607 IMG_0576
Nyt siitä hirveästä taudista vihdoin selvittyäni, on treenimotivaationi tervehtymisen ja kevätenergian myötä taas nousussa. Suuntaanpa tästä siis käyttämään hyödyksi taloyhtiön pientä kuntosalia. 

Aurinkoista sunnuntain jatkoa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti