sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Answers

Miksi alotit bloggailun? Alunperin alotin blogin varmaan siksi, että musta se oli paras tapa saada ottamiaan kuvia esille. Lisäksi koska oon tosi laiska pitämään päiväkirjaa, niin tässähän se tulee samalla. :-)
Lempipaikka kotipaikkakunnallasi? En tiedä tarkotetaanko tässä enemmänkin jotain yleistä paikkaa täällä, mutta kuitenkin vastaan että mun mummola. Se on tärkeä niin paikkana, kuin senkin takia, että siellä me usein kokoonnutaan kaikkien rakkaimpien sukulaisten kanssa.
Lempikirjasarjasi? Tuskin tulee kenellekään yllätyksenä..:-D  Harry Potter!
Onko sinulla lemmikkiä? Jos on niin mikä? Joo on mulla, Nelli-kani
Ootko koskaan värjännyt hiuksia? En ole, vielä.
Kaulakoru vai rannekoru? Miksi? Kaulakoru. Ihan oman mielenrauhani takia. Mulla ei edes ole montaa rannekorua ja jos sellaista käytän, niin hiplaan sitä koko ajan, eikä se tunnu yhtään omalta jutulta, vaikka periaatteessa rannekoruista tykkäänkin.
Ootko nyt onnellinen vai onneton? Kaiken kaikkiaan luulisin, että ihan onnellinen olen.
Paras muistosi kavereiden kanssa? Hmm, näitä on niin paljon!! En osaa päättää mikä olisi paras, mutta se yksi mökkireissu silloin joskus kaaauan sitten oli aika unohtumaton. :-)
Lempivaate? Hmm, varmaan Potter-paita. Se on ihanan rento ja menee vähän kaiken kanssa.
Miten käyttäisit 1000€? Apua.. Ostaisin varmaan läppärin, vaatteita, leffoja, jotain tulevaisuutta ja siellä odottelevaa omaa kämppää varten ja.. Ei vaan lähtisin ulkomaille! Laittaisin rahan säästöön, odottaisin vuoden ja kun 18 paukahtaa ikämittariin niin lähtisin Alanyaan tai Lontooseen!
Onko sinulla parasta ystävää? On, neljä sellaista
Kuinka pitkä oot? Viimeksi kun mitattiin, niin huikeat 159cm.
Mikä on sun unelma-ammatti? Valokuvaaja, toimittaja, näyttelijä, ohjaaja.. Onhan mulla näitä unelmia, kumpa niistä joku jonain päivänä toteutuisi.
Mikä on paras osa kasvoissasi? Entä huonoin? Paras on varmaan silmät. Tai tarkalleen ottaen silmien väri. Huonoin on ehdottomasti nenä. Se vaan on liian iso! #nothingelsetosay

s&j häät 296 (2) Millä kuljet koulussa ja muualla? Aina kun mahollista niin meen kouluun skootterilla ja muutenkin kuljen sillä. Talvella ja huonoilla keleillä joku vie autolla. Tietenkin kesäisin on käytössä mun vaaleenpunanen söpöliini Retro.
Missä opiskelet juuri nyt? Alavuden lukiossa.
Onko olemassa ihmistä, joka ymmärtää sinua täysin? Kukaan mun läheisistä ei varmaan ymmärrä mun Bieber- ja Potter-kuumetta, mutta jos niitä ei lasketa mukaan niin kyllä sitten varmaan löytyy muutama tällänen henkilö. :-)
Lempileffa? Ehkä pahin kysymys minkä voi kysyä, mulla on näitä niin paljon! Esimerkiksi Titanic, Potterit, Lovely Bones, Hachiko, Black swan, Moulin Rouge, Never let me go..jne.
Lempivärisi? Entä inhokkivärisi? Lempiväri on vaaleenpunanen ja inhokkiväri hmm.. ei mulla taida olla sellaista.
Lempi vaatekauppasi? Mulla ei taida olla varsinaista lempparia. Ei oo oikein mitään sellasta luottokauppaa, josta löytäisin aina jotain ihanaa.
H&M vai MicMac? H&M
Miten hankit blogillesi lukijoita? Joskus oon linkannut Demi.fi:n keskusteluihin, mutta en muuten ole mainostanut, enkä loppujen lopuksi tiedä onko monikaan mun lukijoista löytänyt tietään tänne tuota kautta. Jostain niitä vaan on löytynyt tuonkin verran. Kiitos, ootte ihania!
Luetko muiden blogeja? Kyllä luen.
Mikä on lempiblogisi? Miksi juuri se? Apua en osaa sanoa, mulla on näitäkin niin paljon! Yksi niistä on Salaisuuksia ikkunanraossa ja tämä siksi, että blogin kirjoitukset on jotain niin uskomatonta ja kuvista välittyy tunnetta vähintään yhtä paljon kuin teksteistä. Toisena voisin mainita vaikkapa Written by Minna ja tämä siksi, että noi kuvat on niin upeita! Odotan innolla jokaista postausta!
Lempi jäätelömaku? Mangomeloni ja päärynä!
Oliko sinulla kiva kesäloma? Joo oli kyllä. :-)
Aiotko viettää kivan syksyn? Miten? Aion, koulupaineista ja sensellaisesta huolimatta. Yritän keskittyä kivoihin asioihin; odottamaan syyslomaa, nauttimaan syksyn väreistä ja niiden tuomista kuvausmahdollisuuksista, etsimään täydellisiä ja lämpimiä syysvaatteita ja odottamaan myöskin vielä aika kaukana häämöttävää joulua ja joululomaa. Olisi myös kiva nähdä kavereita enemmän.
Oletko matkustellut paljon? En liikaa ainakaan. Tukholmassa ja Alanyassa on tullut käytyä.
Mihin maahan haluaisit matkustaa? Lontooseen, New Yorkiin, Uuteen-Seelantiin, Alanyaan.. näitä riittää. :-D
Bloggaamisen hyvät puolet? Se tunne kun on saanut aikaan hyvän postauksen, johon on itse tyytyväinen. Ja tietenkin kaikki kannustavat ja myöskin rakentava palaute on ehdottomasti se asia, miksi tätä jaksaa jatkaa vaikkei aina inspiraatiota tahdo riittää.

s&j häät 290 Bloggaamisen huonot puolet? Huono omatunto siitä, ettei oo ehtinyt postaamaan. Lisäksi (vaikka itse en onneksi ole tästä juurikaan joutunut kärsimään) anonyymit, jotka tulevat haukkumaan, ovat usein riesana monilla bloggaajilla. Melkoisia rankkiksia, kun uskaltavat nimettömänä huudella.
Jos saisit kolme toivomusta, mitkä ne olisivat? Toivoisin, ettei mun ikinä tarvitsisi luopua kenestäkään rakkaasta. Toivoisin löytäväni joskus rakkauden, joka kestäis läpi elämän. Kolmas toive olisi, että meidän netti toimisi kunnolla.
Joku hauska tapa tai luonteenpiirre sinussa? Mulla on tapana panikoida aina pestessäni vaikkapa meikkejä pois silmistä tai ollessani suihkussa silmät kiinni. Oon näinä hetkinä aina täysin vakuuttunut siitä, että kun avaan silmät, nään edessäni vähintään murhamiehen tai Salkkareiden Aaron. Pitäkää vaan hulluna, mutta eihän sitä koskaan tiedä. :-D
Mitä harrastat? Valokuvausta, lukemista ja elokuvien katselua.
Parasta elämässä? Kaikki rakkaat ihmiset ja eläimet, ensilumi, kyyneleet hyvän elokuvan aikana, sumuiset aamut, joulu, hyvä ruoka, kesä, kirjat, elokuvat, sauna, halaus, nauru, hymy, se tuoksu ulkona sateen jälkeen, sula asfaltti talven jälkeen ja valokuvaus. Niin ja tietenkin se tunne vaativan tai vähemmän vaativan urheilusuorituksen jälkeen.
Pidätkö syksystä, miksi? Pidän ja en. Inhoan sitä kun sataa, on pimeää ja kylmää. Toisaalta rakastan syksyn värejä, lämpösiä neuleita joihin saa syksyn tullen kääriytyä ja kynttilöitä, joita poltan mun huoneessa pimeinä iltoina.
Onko katit hassuja? Haha, onhan ne. :-)
Mitä kuuluu? Hyvää kiitos. Hyvää musiikkia ja maha täynnä itsetehtyä pizzaa, ei voi mennä huonosti. :-)
Mistä inspiroidut? Erilaisista ja massasta poikkeavista tyyleistä ja asuyhdistelmistä, luonnosta, väreistä ja tunteista.
Lempivaatteesi? Tähän vastasinkin jo tuolla aiemmin :-)
Lempibiisisi? Kauheen vaikeita kysymyksiä, mulla on näitäkin ihan liikaa! Jos sanon muutaman uudemman lempparibiisin, niin Sannin Jos mä oon oikee, Studio Killersin Jenny, Isac Elliotin Let's lie ja Olly Mursin Dear darlin. Myönnetään nyt vielä, että tykkään myös Cheekin Timantit on ikuisia-biisistä, vaikka periaatteesta haluisin inhota sitä, koska niin se on niin massa. Jos jotain vanhempia lemppareita pitää sanoa, niin ainakin Popedan jukeboxin luona, Avril Lavignen I'm with you ja Evanescensen My immortal. Ja tää on todellakin vaan pintaraapaisu!
Lempikirjasi? Lempikirjasarja oli helppo valita, mutta tää onkin jo vähän vaikeempi.. Ehkä kuitenkin vastaan, että Harry Potter ja Kuoleman varjelukset.
s&j häät 161 Miten muuttaisit maailmaa? Poistaisin maailmasta sodat, sairaudet, ennakkoluulot ja ylimielisyyden. Lisäksi olis hienoa, jos olisi oikeasti olemassa sellanen asia kuin tasa-arvo.
Missä ammatissa haluaisit olla? Tuolla ylempänä olikin jo puhetta mun unelma-ammateista. Lisätään niihin vielä vaikka matkaopas, se vois olla jännää ja pääsis kiertelemään maailmaa.
Kirja vai lehti? Kirja ihan ehdottomasti.
Se Harry Potter-paita vai Justin Bieber-paita? Aaagh.. Rakastan kumpaakin paitaa, mutta ehkä kuitenkin Potter, koska se on mukavamman mallinen.
Haluaisitko olla vielä ala-asteella? Mulla on kyllä paljon hyviä muistoja ala-asteelta, mutta jotenkin ne huonot on päällimmäisenä mielessä. En mä ehkä haluais.
Jos saisit päättää ikäsi niin mikä se olisi? 17
Blondi vai brunette tukka? Brunette varmaan, ainakin itelle. Kyllä toisaalta blonditkin hiukset on hienot. En osaa sittenkää valita.
Ootko ollu koskaan kesätöissä? En oo.
Kuinka usein käyt shoppaamassa? No en kauheen usein, silloin tällöin.
Tykkäätkö käydä salilla? Joo, mutten kauheen usein käy.
Kuka on sun paras kaveri? Ei oo yhtä parasta kaveria.
Mikä on paras vaatekauppa? Entä huonoin? En oikeen osaa sanoa. Paras on se mistä löytyy kaikkea kivaa, huonoin se, mistä ei löydy mitään. :-D
Seurusteletko tällä hetkellä? En seurustele.
Millainen on/oli seurustelukumppanisi? No eipä ole ollut, joten en osaa sanoa. :-D
Montako hyvää ystävää omistat? Neljä
Entä kaveria? Ehkä muutaman
Rakastatko vanhempiasi? Joo
Kenen kanssa olit viimeksi/olet riidoissa? En edes muista. En tykkää riidellä.
Mistä syystä? Ei voi muistaa.
Saitteko sovittua? Ilmeisesti joo? :-D
Millainen puhelin sulla on? iPhone 4s
Onko sulla omaa tietokonetta? Ei oo ainakaan vielä.
Missä asut? Alavudella
Mikä kamera sulla on? Canon EOS 1100D
Millo sulla on synttärit? 20.7
Mitä toivot joulupukilta? Varmaan jotain uutta putkee kameraan.
s&j häät 110 (2)

4 kommenttia:

  1. voiiii kuin kivaa että mun blogi oli mainittu tuolla, kiitos ♥ ja ihana postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nokun lemppariblogeja kysyttiin, niin tottakai :-) kiitos!

      Poista
  2. Voi nyt huomasin että minunkin blogi oli mainittu, kiitos siitä ! :)
    Niin ja kiva oli lukea postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itelles, että sulla on niin upee blogi! :-) kiva kuulla, että tykkäsit :-)

      Poista