sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Kesärenkaat

057 018 051 006 002 045 027 014 060 039 025
 
      Skippaan suosiolla kaikki anteeksipyytelyt siitä, että viime postauksesta on vierähtänyt niin pitkä tovi. Tätä seuraavan selostuksen jälkeen se on nimittäin aika selvää, miksi en ole ehtinyt päivittää tänne mitään.

      Huolimatta siitä että se varmaan olisi jo aika aiheellista ja että kaikki muut tuntuu jo hikoilevan koulukirjojen ääressä niin ei, minä en ole vielä evääni väräyttänyt yo-kirjoituksiin lukemisen suhteen. Ehtiihän sitä. Hehheh, katsellaan sitten kun kesäloman lopulla tulen avautumaan tänne siitä, kuinka en ole saanut yhtään mitään aikaan ja paniikki yltyy sietämättömäksi.
       Kouluhermoilujen sijaan olen pitänyt meidän huushollia pystyssä, kun molemmat vanhemmat on vielä jonkin aikaa töissä ennen niiden loman alkua. Siinä sivussa olen puunannut myös tädin apuna niiden kämppää ja ollut 'lapsenvahtina' itseni pituiselle serkkupojalle Etelä-Suomen suunnalla. Sillä reissulla tuli käytyä moikkaamassa Cheekkiä ynnä muita Kaisaniemessä huonosta kelistä huolimatta ja sen jälkeen nautittua maailman parasta pastaa Vapianossa. Eipä voi Myllyn paras rakettispagetista puhua samana päivänä, hah. Junalla tuli reissattua jos johonkin päin ja se on kyllä ehdottomasti mun lempparitapa matkustaa. 
       Sieltä kotiuduttuani oli sitten vuorossa juhannussiivoukset, jotka nekin jäi mun kontolle. Menin pikku hiljaa huoneita läpi viikon aikana ja ihan hienosti siitä selviydyin, voittajafiilis. Tosin ne siivoukset näyttää jo olleen ja menneen. Tyypillistä.
        Juhannusaattoa vietettiin tuttuun tapaan mummolassa saunan, grillailun ja juhannuskisojen merkeissä. Oli ihan huippu hauskaa jälleen kerran, ensi vuotta odotellessa. Pesäpalloa pelattiin yömyöhään asti, verenmaku suussa tietenkin.
         Eilen istuttiin kavereiden kanssa ABC:llä, kuten kaikki todelliset kovikset tekee. Hurja meno tuolla keskustassa, kun mitään muuta paikkaa ei ollut mihin mennä. No, en valita, kyllähän se hamppariateria ja pehmis maistui.
         Tämä päivä on mennyt lähinnä tietokoneella roikkuessa, koska oon harjoitellut teoriakoetta varten, joka on huomenna. Jännittää. Tänä yönä varmaan painajaisissa kummittelee lause: "Kokeesi on....hylätty."

Ehkäpä yritän taas kerran ryhdistäytyä ja saada vähän useammin päivitettyä tätä blogia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti