maanantai 10. huhtikuuta 2017

Pääsiäismuffinit

IMG_0669 Kutsuttiin pitkästä aikaa Jussin porukat meille syömään viikonloppuna. Lähestyvän pääsiäisen kunniaksi päätin loihtia jälkiruuaksi jotain siihen teemaan sopivaa. Päädyin lopulta pitkän etsinnän tuloksena kuppikakkuihin, sillä ne ovat yleensä aina hyviä ja maistuvat kaikille. Eivätkä ne kyllä pettäneet tälläkään kertaa!
     Ohjeen näihin löydätte täältä. Itse pidin tuossa reseptissä erityisesti siitä, että taikinaan käytettiin banaania. Itse syön muutenkin banaania todella usein ja pidän sen mausta, mutta erityisesti leivonnassa tai muuten ruuanlaitossa käytettynä sen maku tulee vielä jotenkin parempana ja maukkaampana esiin. Niin myös näihin muffineihin se toi todella kivan säväyksen. IMG_0683
Rakastan leipomista ja sitä, miten siihen joka kerta keskittyy niin täysillä saaden ajatukset pois kaikesta ikävästä ja stressaavasta. Taikinaterapia ei todellakaan ole mitään huuhaata!

Osaan kuitenkin ottaa leipomisesta ihan hirveitä paineita joka kerta, kun niitä leipomuksia on tulossa syömään joku muukin itseni ja poikaystäväni lisäksi. Yleensä sen hermoilun seurauksena jotain meneekin sitten pieleen, ja saan siitä vielä lisää harmaita hiuksia. Tällä kertaa kaikki sujui lopulta yllättävän hyvin, vaikken silti ihan ollut tyytyväinen muffinien lopulliseen ulkonäköön. Menköön tämän kerran, kun ne kuitenkin maistuivat superhyviltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti