perjantai 15. marraskuuta 2013

Avautuminen siitä miksi en ole postannut part 3425675437

014 011       Jonkin asteista hiljaiseloa taas havaittavissa täällä blogin puolella. Lohduttaudun sillä, että oon monesta muustakin blogista lukenut samanlaisia kertomuksia siitä, kuinka tuo harmaus ja kylmyys nyt ei juurikaan vedä kuvausintoa ulkosalla huippuunsa. Vielä vähemmän sisällä, kun kuvista tulee lähinnä oksettavan keltaoransseja niin ettei voi muuta kuin voida pahoin niitä katsellessa (syy miksi kuvat taas yllättäen ovat mustavalkoisia).
      Mä voisin kirjoittaa tänne vaikka joka päivä, mutta kuvia vain ei ole ja tekstipostaukset ei pidemmän päälle jaksa kiinnostaa. Toinen syy on aika, jota tuntuu olevan koko ajan niukemmin. Mun päivärutiini on sellainen, että aamulla kouluun, sieltä kirjastoon, sitten joskus illalla kotiin. Kotona, koska kovan harkinnan alla olevaa omaa tietokonetta en ole kuitenkaan vielä malttanut hankkia, tietokone on aina varattuna by my little brother, joten postauksen teko on silloin vähän hankalaa. Siis makaan sängyssä koko illan musiikkia kuunnellen ja sitten kun maltan lopettaa makoilun, niin menen nukkumaan.

Vaivihkaa mainostan siis tässä välissä, että oon toivon mukaan vähän aktiivisempi tällä hetkellä instagramissa kuin täällä blogissa, joten jos jotakuta kiinnostaa, niin sieltä mut löytää nimellä tesuuu.
017 014       En aio lupailla mitään siitä, koska seuraavan kerran postaan, mutta toivottavasti pian. Aion nyt panostaa (ihan oikeasti tällä kertaa) kouluun ja tähän mennessä se on onnistunutkin kohtuullisen hyvin, ellei matikkaa lasketa mukaan. Mulla on ollut sen aineen kanssa asenneongelma jo kauan, mutta ainakaan vielä se ei ole vaikuttanut kurssinumeroihin. Hyvä niin.
      Toinen mihin aion panostaa täysillä on joulunodotus. Mä en rakasta mitään juhlaa niin kuin joulua! Joululaulujen kuuntelun oon alottanut jo kauan sitten ja kännykän Big day lite- sovelluksesta tulee tarkistettua moneen kertaan päivän aikana, että montako päivää vielä on jouluaattoon. Joulu on toivottavasti se asia, jonka suhteen en koskaan kasva aikuiseksi. Sitä odottaa aina samalla tavalla kuin silloin pikkutyttönä, Tonttu Toljantereineen kaikkineen. Onko siellä ruutujen toisella puolella joitain, jotka odottaa jo joulua innolla? :-)

Ja muuten jos jollain on jotain postaustoivomusta tai -ehdotusta, niin niitä saa laittaa tuonne kommenttiboksiin. Iteltä ei tuota inspiraatiota löydy tällä hetkellä liikaa, joten kiva jos jollain on jotain ideoita, mitä voisin tänne blogiin laittaa. :-)

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja tosi hieno toi sun banneri ♥! Mäki ootan joulua ihan hirveesti, se on vaan niin ihanaa aikaa :)!

    http://josefiina-shine-a-light.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia! :-) Niin se on, enää 31 päivää! :-)

      Poista
  2. Joku kuvapostaus olis kiva. Mäki rakastan joulua :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ehdotuksesta, laitan harkintaan josko sellainen ilmestyisi lähitulevaisuudessa! :-)

      Poista
  3. sellanen kuvapostaus missä otat kuvan esim sun lempikirjasta, hajuvedestä, lempikorusta yms :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aiempikin anonyymi ehdotti samaa, siispä pakko kai tämä on pian toteuttaa, kiitos ehdotuksesta! :-)

      Poista