sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Last Saturday

016 046 053 019 041 006 051 076 090          Viime lauantaina juhlistettiin vaarin 70-vuotissynttäreitä Powerparkissa. Ensin oli luvassa hurjastelua kartingradalla (mistä valitettavasti ei ole kuvia, koska tyhmänä en tajunnut ottaa kameraa sinne mukaan). Mua jännitti alkuun ihan kamalasti, koska en ole koskaan ennen ajanut kartingia, mutta kun siihen tottui, niin olihan se ihan huikeeta. Paria pyörähdystä ja seiniä pitkin ajoa lukuunottamatta se meni oikein hyvin. Mistä lie sitten johtuu, etten kuitenkaan ollut kisassa ykkösenä.
          Tiukan ajokisan jälkeen oli vuorossa saunomista. Ja millaisessa saunassa! Jos mulla joskus isona on sopivan suuret tulot, niin tuommonen olisi ihan kiva olemassa. Siinä on tärkeysjärjestys kohillaan, jos asunnon panostetuin osa on sauna.
           Saunomisen jälkeen mentiin aikalailla sopivan nälkäisinä ravintolaan syömään. Se ravintola oli niin kivannäköinen paikka, että niinkun kuvistakin voi päätellä, kamera oli kaikista eniten käytössä siellä. Ruuat oli tosi hyviä ja alkusalaattia olisi uponnut vaikka kolmekin annosta. Nam!

2 kommenttia:

  1. Ihan älyttömän hienoja kuvia, kiva postaus! Ja upee banneri :3

    http://cowswings.blogspot.fi/

    VastaaPoista