maanantai 8. heinäkuuta 2013

July

              Kuula-näytelmä takanapäin ja nyt se alkaa niinkun oikeesti iskee tajuntaan. Ihan outoa, ettei tarvii olla illalla kiiruhtamassa harjotuksiin. Ei tarvii miettiä, miten saisi kaikista nopeiten vaihdettua vaatteet tiettyjen kohtauksien välillä eikä tarvii jännittää, että muistaako lavalla olijat vuorosanoja. Nyt sen vasta tajuaa, miten paljon tän homman eteen on tehty töitä ja ei voi kieltää ettenkö olisi onnellinen, että se on ohi.
              Vaikka toisaalta onhan se vähän haikeeta, että se oli nyt tässä. Meillä oli mun mielestä niin kiva porukka tekemässä tätä, että se ehkä oli se kaikista paras juttu koko näytelmässä. Vaikka muistan ne monet kerrat, kun olisin halunnut lintsata harjotuksista ja mietin miksi ihmeessä olin ees moiseen soppaan sekaantunut, niin kyllä se loppujen oli sen arvoista. Se on ainutlaatunen hetki, kun onnistuneen näytöksen päätteeksi kävellään näyttämölle kumartamaan.
              Aamulla palautettiin roolivaatteet puvustajalle ja se kyllä tuntu just siltä, että nyt se viimeistään on ohi. Huokaus. Olisin halunnut pitää suurimman osan niistä vaatteista, ne oli niin ihania! Vaikka nykyaikanakin löytyy kivoja vaatteita, niin noissa vanhanaikasissa kuteissa on silti se oma viehätyksensä.
017 077 080 032                      Eilen oltiin käymässä Ähtärissä mökillä. Sieltä on nää kaikki kuvatkin mitä tässä postauksessa on. Toi järvinäkymä on niin mahtava! Jos toi olis meidän mökki, niin mä varmaan asuisin kaikki kesät tuossa laiturilla. Taas iski kateus kaikkia niitä onnellisia kohtaan, jotka asuu järven rannalla.
                    Ihme ja kumma kyllä, kastoin lauantaina talviturkin pois! Oli sitten tuolla mökillä toinen kerta tänä kesänä uimassa. En tajua itekkään miten se voi olla mahollista. Mutta onko oikeesti mitään parempaa kesällä kun viettää koko päivä vuoronperään saunassa ja järvessä? Niin ja ehkä vähän jotain syömistä siinä välissä.
055 075 106 039 086 062                     Tän päivän ohjelmaan oon suunnitellut vähän siivoomista. Näytelmä oli hyvä tekosyy sille, että mun huone näyttää kaatopaikalta, koska olin sen takia suurimman osan ajasta harjotuksissa. Nyt se kortti on kuitenkin käytetty ja aika ottaa itteäni niskasta kiinni ja hoitaa huone ihmismäiseen kuntoon. Jos sen saan tehtyä, niin ehkäpä palkitsen itteni leffaillalla sitten sen jälkeen. Kuulostaa hyvältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti