maanantai 15. heinäkuuta 2013

15072013

022 025 028               Leffa-iltoja ja onnistuneet eväät. Pitkästä aikaa kynsien lakkausta ja aivan täysin epäonnistunut lopputulos. Niinkuin oli kyllä kaikin puolin epätasaiset ja liian lyhyet kynnet muutenkin, liekö tuo sitten siitä johtunut. Epäonnistumisen paikkaavat uudet ihanat tähtikorvikset, jotka eilen pääsivät ensimmäistä kertaa käyttöön ihan vaan siitä ilosta, että sain niitä aina mennen tullen ihailla peilistä.
              Pian on muuten taas se aika vuodesta, kun meikäläinen täyttää vuosia. 17. Ihan hieno ikähän se, mutta pikkusen se kammottaa. Ens vuonna oon muka täysi-ikänen. Jäätävää, en voi uskoa sitä ja tuskin voi kukaan muukaan. Oon vielä ihan lapsi, kaikin tavoin. Vaikka aina puhutaan siitä, että "sitten kun mä oon iso, niin.." ja pienenä halutaan nopeesti kasvaa aikuisiksi, niin nyt jos koskaan haluaisin painaa mun elämän pause-nappulaa. Ja äkkiä.
033 044            Vaikka kesää ja kesälomaa on vielä melko reilusti jäljellä, en voi olla miettimättä, että pian pitää taas mennä takasin kouluun. Niin inhottava paikka kun tuo lukio onkin, niin se ei ole puoliksikaan niin kamala, miksi mä sen mielessäni aina kuvittelen lomaillessani. Nyt mulla on tässä jo ollutkin pari kuukautta aikaa maalailla mielessäni mitä inhottavampia kauhukuvia ja muistella kaikkia "ihania" asioita, joita siinä rakennuksessa jo on tapahtunut. Tätä ei helpota tieto siitä, että edessä on kuulemma vaikein enkun kurssi, mitä lukiossa on. Juuri tätä tietoa kaipasin.
            Kaipasin myös erittäin kovasti näitä tylsänharmaita sataako vai eikö sada-kesäpäiviä. Oon oikein odottamalla odottanut tuskaisen kuumia kesäöitä, joina ei saa nukuttua ja joiden piristeeksi saapuvat lopulta vielä levottomat jalatkin. Kaikkein onnellisin olin nähdessäni pitkästä aikaa kunnon Voldemort-painajaisen. Kieltämättä oli erittäin ainutlaatuinen kokemus pitää kiinni tuulitakkiin ja verkkareihin pukeutuneen Voldemortin luisevasta kädestä. Miksi kaikki aina tuntuu niin kuolemaakin pelottavammalta unissa, mutta silti aamulla kun muistikuvat yöllisistä seikkailuista unien ihmeellisessä maailmassa palaavat mieleen, tekisi mieli nauraa itsensä hengiltä?

8 kommenttia:

  1. Haha tuttu tunne toi unijuttu :D johtuuko liiasta lomailusta vai mistä että nään joka yö sekavia ja ahdistavia unia.. mutta aaa et oo ainoa joka haluais että tää kesä jatkuis vielä kauan kauan!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikai nyt sentään liiasta lomailusta, eihän koskaan voi lomailla liikaa! ;) sais kyllä kesä kestää vielä piiiiitkään!

      Poista
  2. ihanan tyttömäisiä kuvia! :)

    http://inthenightsky-julia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Tosi kivoja kuvia :-) mikä se vaikein enkunkurssi on, nelonen vai? jos se niin ei se musta ainakaan ollut tippaakaan edeltäjiään vaikeampi, musta kolmonen on ollut pahin tähän asti :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) joo muistaakseni se oli nelonen.. no huh, toivotaan että se ei sitten ookkaan niin vaikee! kolmonen oli mustakin aika paha ja aattelin et jos tulee vielä pahempaa nii kuolen :-D

      Poista