tiistai 30. heinäkuuta 2013

Lintsiä ja Tammisaarta

017 053 006 007 043          I'm back in business! Vihdoinkin taas takasin täällä. Ei sillä, ettei lomailu olisi ihanaa, mutta kyllä kotiinpaluu on aina yhtä ihanaa.
        Nää kuvat on otettu Tammisaaresta ja Lintsiltä. Käytiin äitin kanssa Tammisaaressa käppäilemässä sillä aikaa, kun kummitäti oli treeneissä. Eksyttiinpä me myös Voffeliin&Kaffeliin siinä matkan varrella ja noin vaan meni alas vohvelit kera mansikkahillon ja kermavaahdon. Nam!
        Tammisaaresta matka jatkui Inkooseen, mun toisen kummitädin luo. Vähän teki tiukkaa, kun noiden herkkuvohveleiden jälkeen istuttiin pöytään, joka oli täynnä kaikkia kummitädin leipomuksia. Ei kuitenkaan auttanut kun syödä ja hyvää oli. Siinä se ilta sitten menikin ja kun päästiin takaisin Karjaalle niin painuttiin suoraa pehkuihin ja odottelemaan aamua ja Lintsille lähtöä.
039 024 012        Lintsillä kieputtiin taas tottakai aina aukeamisajasta sulkemisaikaan asti. Hauskaa oli ja tällä kertaa kerkisin ottaa välissä vähän kuviakin. Tuli käytyä läpi nämä perinteiset Raketti, Ukko, Salama, Vuoristorata, Linnunrata, Hurjakuru.. Lisäksi testattiin uusi kummitusjuna ja uskaltauduttiin pikkupoikien (okeiokei, ehkä ne ei sitten oo mitään pikkupoikia enää, kun hipoo jo mun mittaa kumpainenkin..) kanssa Kieppiin, johon aiemmin en oo tohtinut mennä. Se oli ihan jees, mitä nyt parista mustelmasta jotka siitä jäi. Ainakin tietää, että on käyty. 030 010 022        Laitan lisää kuvia Karjaan reissulta heti kun ehdin ja hääkuviakin on tulossa, kunhan muokkaukset sun muut on hoidettu. Huominen menee luultavasti kokonaan Tivolissa, koska viimeistä päivää viedään. Mulla on myös parturi huomenna, pääsee eroon kakshaarasista. Niitä rupeekin olemaan jo enemmän kuin tarpeeksi, kun oon taas vaan keskittynyt hiusten kasvattamiseen, enkä oo tajunnut miettiä latvojen siistimistä. Nyt on siis sen aika.
      Mulla olisi myös palava hinku värjätä hiuksia tai laittaa edes raitoja tai jotain. Kuitenkin se toinenkin puoli painaa vaakakupissa aika paljon, nimittäin juurikasvun värjäys, jos hiukset menee ihan huonoks värjäyksestä tai jos väri ei tartu kunnolla ja menee pilalle tai jos väri ei sovikaan ja näytän möröltä.. Kuitenkin olisi kiva kokeilla jotain uutta, johan tässä on tätä väriä kateltu sellaset 17 ja rapiat vuotta. Saas nähdä tuunko yön aikana järkiini ja pysyttelen tässä omassa värissä, vai tehdäänkö huomenna joitain uudistuksia mun hiuskuontalolle. Jännittävää.

2 kommenttia:

  1. oii vähän kiva, meki käytiin joskus tammisaaressa! ihana paikka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se onkin ihana paikka, siellä on sellanen aivan oma tunnelmansa :)

      Poista