lauantai 12. lokakuuta 2013

Se on loma nyt!

     Syysloma, voi kuinka tätä onkin odotettu! Mitään ihmeellisiä suunnitelmia ei lomalle ole, mutta aion nukkua niin paljon kuin mahdollista ja nähdä kavereita. Siinäpä mulla onkin jo laatutekemistä, joten ihan hyvä loma tulossa. :-)
      Tänään oon siivonnut lähes koko päivän. Siivosin oikein kunnolla oman huoneeni pitkästä aikaa ja tämän lisäksi tuli taas järjestettyä vaatekaappi ja karsittua pois ne vaatekappaleet, joita en käytä. Miten oikeesti voi olla mahdollista, ettei kouluaamuina koskaan löydy mitään päällepantavaa, mutta silti sitä vaatetta on siellä kaapissa vaikka kuinka paljon? No, nyt sieltä sentään lähtikin taas jonkun verran pois. Tilaa uusille, jos vaikka tässä viikon aikana eksyis shoppailemaan johonkin ja jos lompakko tekis yhteistyötä mun kanssa. Tuskin nyt sentään tekis, ei se ikinä tee.
011      Yllä mun eiliset Keskisen shoppailut. Ostin myös valkoisen ihan perushupparin, mutta en jaksanut kuvata sitä. Luultavasti sen ulkomuoto tulee vielä vähän muuttumaankin, kunhan saan jonkun kuningasidean, mitä voisin kangastusseilla siihen taiteilla. Nyt vaan luovuutta peliin, pari ihan kelpo ideaa on jo mielessä pyörinytkin. Mutta tästä lisää, kun lopputulos on valmis.
      Anteeksi nyt taas tämän postauksen kuvitus, en ole oikeen ehtinyt kuvaamaan. Toinen syy kuvien puuttumiseen on se, että mun kamerassa, ilmeisesti kennon sisällä, on joku ihme roska. Se tulee näkyviin lähes joka kuvassa mustana pisteenä vasemmassa ylälaidassa ja on niin lähellä kuvan reunaa, että on todella hankala retusoida sitä pois. Kaikkein ärsyttävintä on, että se taitaa liikkua koko ajan, sillä joissain kuvissa (esimerkiksi tuossa yllä olevassa kuvassa) sitä ei näy, mutta kun ottaa seuraavan kuvan, niin siinä se taas on. Oonkin aatellut viedä mun kameran johonkin, missä joku voisi tutkia missä se oikein on ja ottaa sen pois, niin saisin taas innokkaammin räpsiä kuvia eikä tarvitsisi repiä hiuksia päästä, kun se täplä tulee pilaamaan jonkun mestariotoksen.
      
     Yritän kuitenkin pitää tätä blogia elossa mahdollisimman uskollisesti. Ehkäpä nyt lomalla intaannun lähtemään kunnon kuvausreissulle, kun ei tarvitse panikoida tekemättömistä läksyistä eikä mistään muustakaan kouluun liittyvästä. Ja huolimatta siitä pikku vihamiehestä tuolla kennon sisässä.
Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa teille kaikille joilla se on nyt, nauttikaa! :-)
    

2 kommenttia:

  1. tosi mukavan oloinen blogi, ihana banneri! tykästyin sun blogiisi :)
    ♥:llä unnalexandria.blogspot.fi
    ps, hyvä tuo ripsiväri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiitos, kiva kuulla! :-) hyvä jos on, oon niin monesti ostanut huonon ripsarin, että josko nyt ois tärpänny!

      Poista