torstai 17. lokakuuta 2013

17102013

cats 051 018      Viime postauksen jälkeen oon ehtinyt yökyläillä Hanskilla pitkästä aikaa koko kaveriporukalla, käydä uimassa, uhmata flunssaa ja kuntoilla, syödä vähän mitä sattuu, shoppailla Seinäjoella kavereiden kanssa, nauttia jälleen kerran Pancho Villan ruuasta, katsella ikkunasta kun ensilumi sataa maahan ja katsoa elokuvan, jonka oon pitkään halunnut nähdä.
      On ollut aivan ihanaa nähdä kavereita pitkästä aikaa ja viettää kunnolla aikaa yhdessä. Vaikka aina jossain keskustelujen lomassa joku on saattanutkin huokaista, että "voi että se ja se koulujuttu pitäis vielä tehdä...", niin oon silti saanut rentouduttua nyt lomalla ihan kunnolla. Oli jo varmaan aikakin pitää vähän taukoa stressistä, pian sitä joka tapauksessa saadaan lisää, kun edessä on jälleen yksi koeviikko. Mutta ei nyt puhuta siitä.
      En löytänyt Seinäjoelta oikein mitään, vaikka jälleen kerran sovitin ties kuinka montaa vaatekappaletta. Kuitenkin kaikki mitä mukaan lähti, oli sellaista mitä olin etsinytkin. Ihan onnellinen siis olen, vaikka ääni voi muuttua kellossa taas sitten maanantaina, kun on lähdössä kouluun, eikä vaatekaapissa edelleenkään ole mitään päällepantavaa. Vielä vähemmän nyt, kun silloin jokunen aika sitten siivousvimmassa menin taas heittämään kaikki vähälle käytölle jääneet rievut pois.
014 016 030 050 dogs     Oon aivan täysin rakastunut tuohon T-paitaan ja pipoon. Tekis vaan mieli käyttää niitä koko ajan! En oo oikein koskaan tykännyt punaisesta väristä, mutta tuohon paitaan se sopii. Muutenkin kiva pukeutua johonkin vähän erilaiseen, kuin mihin oon tottunut. Vaihtelu virkistää, mutta en aio unohtaa, että pinkki on aina pinkki.
     Katoin eilen tuon Henkien kätkemän ja täytyy sanoa, että vaikka en mikään suunnaton mangan ystävä olekaan, niin toi oli hyvä. Täytyy ihailla Miyazakin mielikuvitusta ja luovuutta. Ja pitkäjänteisyyttä! Musta tuskin olisi piirtämään noin pitkää elokuvaa KÄSIN. Ei voi kun hattua nostaa hänelle.

9 kommenttia:

  1. Voin sanoa että toi Henkien Kätkemä on ihan mahtava!

    VastaaPoista
  2. Henkien kätkemä on ihana.. ♥
    Kannattaa kattoo muitakin Miyazakin leffoja, ainakin prinsessa Mononoke!
    Ja musta on tosi ihmeellistä, et kui vanjoja ne leffat oikeesti on. Nausicaäkin on tehty joskus kaheksankyt-luvun alkupuolella ja silti se on aivan uskomattoman ajaton. :o
    ps. nam...ruokaa..
    ♥ abreakfasttableforsouls.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. itseasiassa oon joskus kattonutkin tuon Prinsessa Mononoken ja oli kyllä ihan jees :) haha itelläkin tulee joka kerta nälkä, kun näkee kuvan tuosta annoksesta :D

      Poista
  3. oot hurjan kaunis! :) ja kivan erilainen ulkomuoto sun blogilla! :--)

    VastaaPoista