sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Shoppailuja part 123456789

cats 016 dogs       Shoppailua syyslomalla Seinäjoella part 2 ja tällä kertaa perheen kanssa, tuotti yllä näkyvää tulosta. Operaatio kaikin puolin täydellisen talvitakin metsästys oli myöskin ohi, kun Seppälässä tulin ulos sovituskopista hurmioitunut ilme naamallani ja astelin pois liikkeestä talvitakinkokoisen ostoskassin kanssa. Täydellisyys, vaikkei sellaista kuulemma olekaan olemassa. Nyt on. Kuva ei kylläkään anna oikeutta tuolle takille, mutta luulempa, että talvemmalla siitä tullaan näkemään kuvia mun päällä. Sitä odotellessa.
      
       Tällä viikolla oon viettänyt laittoman paljon aikaa kirjastossa. Mutta oikeasti, se on varmaan yksi mun lempipaikoista täällä. Ensinnäkin siksi, että rakastan kirjoja ja lukemista, mutta myös siksi, että siellä saa olla jotenkin enemmän oma itsensä kuin muualla täällä. En mä koskaan ajattele siellä ollessani, että mitäköhän joku nyt ajattelee jos teen näin tai istun tässä tuolissa noin. Vähän kuin olisi kotona. Tällaista paikkaa ei tahdo tältä paikkakunnalta löytyä. Tuntuu että minne meneekin, siellä on aina joku, jolla ei ole muuta mietittävää kuin se miten tyhmältä joku näyttää tai kuulostaa.

      Voisin harkita jossain vaiheessa postaavani taas jotain muuta kuin ostoksia. Jonkun silmiin saattaa vaikuttaa, että shoppailen paljon, mutta se on valitettava harhaluulo, ottaen huomioon, kuinka harvoin oikeesti pääsen "kunnon" kaupoille. Joskus melkein hävettää, kun on edelleen käytössä joitain samoja vaatteita, kuin mitä yläasteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti