lauantai 19. heinäkuuta 2014

Sverige #1

ruotsi ja isac elliot 030 ruotsi ja isac elliot 031 ruotsi ja isac elliot 010 ruotsi ja isac elliot 044 ruotsi ja isac elliot 007 ruotsi ja isac elliot 085 cats ruotsi ja isac elliot 021 ruotsi ja isac elliot 077 ruotsi ja isac elliot 204 ruotsi ja isac elliot 037
 
     Vietettiin viikko Ruotsin mantereella ja voin kertoa että kyseisen viikon aikana tuli ainakin matkustettua autossa enemmän kuin laki sallii. Ei sillä, tulihan siinä sillä tavoin nähtyä mahdollisimman paljon eri paikkoja, mutta aina ei oikein huvittanut kömpiä auringon paahtaman auton takapenkille, vaikka siellä luojan kiitos ilmastointi olikin olemassa.
     En oikein tiedä mitä mun pitäisi tuosta viikosta kertoa, nähtiin ja koettiin niin paljon ja yövyttiinkin jos jonkinmoisessa paikassa. Välillä ei edes tuntunut, että oltaisiin ollenkaan ulkomailla, mutta asia korjaantui heti kun piti asioida vaikkapa kaupassa ruotsin kielellä. En halua olla mitenkään rasistinen, mutta mä en vaan voi sietää sitä kieltä. Ennen kaikkea siksi, että vaikka paperille kirjoitettuna viesti olisi täysin selvä, niin jonkun suusta kuultuna se on sama kuin yrittäisit saada jonkin viestin irti koiran haukunnasta. Paitsi että koiran haukku on paljon selkeämpi viesti.
    ruotsi ja isac elliot 198 ruotsi ja isac elliot 099 ruotsi ja isac elliot 131 ruotsi ja isac elliot 046 ruotsi ja isac elliot 217 ruotsi ja isac elliot 096 ruotsi ja isac elliot 069 stream ruotsi ja isac elliot 196 ruotsi ja isac elliot 092 ruotsi ja isac elliot 078 ruotsi ja isac elliot 206 ruotsi ja isac elliot 064 ruotsi ja isac elliot 058 ruotsi ja isac elliot 045 ruotsi ja isac elliot 169

      Asia josta haluaisin niin kovasti puhua, mutta jota kuvailemaan en löydä sanoja, on tuo Harry Potter-näyttely. Se ylitti niin odotukset ja ihan kuten kävi silloin sen Justin Bieberin keikan jälkeen, niin en ole oikein vielä edes sisäistänyt sitä että mä oikeasti näin sen kaiken. Kun joku kysyy, että minkälainen se nyt sitten oli, niin mä en osaa vastata oikeastaan yhtään mitään, mikä olisi lähelläkään totuutta. "Ilmeisesti se oli sitten ihan OK." Väärin. Se oli täydellisyyttä, mutta en vaan pysty kokoamaan sitä kaikkea sanamuotoon ilman räjähtämistä pieniksi kappaleiksi. En osaa selittää miten voin vieläkin olla täällä, vaikka kuolin onnesta siinä Kalkaroksen kaavun edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti