keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Kirsikankukkia

IMG_1248 IMG_1272 IMG_1221
Jo parina keväänä olen suunnitellut lähteväni kuvaamaan kauniin vaaleanpunaisena kukkivia kirsikkapuita. Saamaton luonteeni on kuitenkin osoittautunut esteeksi näissä aikeissa, sillä aina kun olen vihdoin saanut aikaiseksi ulkoiluttaa itseni ja kamerani paikalle, ovat kukinnot olleet kaunis vaaleanpunainen muisto vain. Tästä ryhdistäytyneenä päätin, että tänä keväänä tallennan tuon kukkimisen kameran muistikortille, ja olinkin linssin kanssa paikalla heti, kun aloin havaita kyseisissä puissa keväänmerkkejä.

Onhan se myönnettävä, että etenkin näin blogimaailmassa tällaiset kuvat ovat jo aikamoinen klisee. Kuitenkin ihmiset jaksavat sekä ottaa että katsella kyseisiä kuvia vuodesta toiseen, ja onhan kaunis kuva aina ilo silmälle. En usko että kukaan lähtee kanssani väittelemään siitä, etteivätkö parhaimmillaan kukkivat kirsikkapuut olisi kaunis näky. IMG_1234 IMG_1275 IMG_1285 IMG_1292 IMG_1315 IMG_1259
Huomenna siirrytään kesäkuuhun, ja näin ollen kesä voi kai ihan virallisesti alkaa. Ihan vielä en aio itse kaivaa kaapista shortseja jalkaani, mutta joitain muita kesään kuuluvia asioita voisi kohta alkaa toteuttamaan. Sen suurempia kesäsuunnitelmia mulla ei oikeastaan vielä ole, mutta se ei huoleta mua ollenkaan. Yritän elää hetkessä ja kesästä nauttien. Ensimmäinen mieleeni tuleva toteuttamisen arvoinen kesäsuunnitelma tällä hetkellä olisi jäätelön ostaminen ja sen ulkona auringonpaisteessa syöminen. Tällaisista pienistä palasista on hyvä lähteä rakentamaan muistelemisen arvoista kesää 2017!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti