torstai 11. toukokuuta 2017

Täydellisen käytännöllistä

IMG_1146 IMG_1147
Mulla on jo pitkään ollut hankintalistalla uudet urheiluliivit. Ei siksi, että edellisissä olisi mitään vikaa, mutta koska ne kahdet mitkä omistan, ovat jatkuvasti joko päällä tai pesussa. Käytän kyseisiä liivejä urheillessa, mutta viime aikoina olen todennut ne käytännöllisiksi myös töissä. Siinä työntouhussa kun kuitenkin tulee aina vähän hikoiltua, ja ennen kaikkea nuo ovat mukavan tuntuisia päällä.

Kaikki naiset tietävät, kuinka raivostuttavaa rintaliivien sovittaminen kaupassa on. Ensinnäkin, niitä täytyy ottaa sovituskoppiin ainakin kymmenet mukaan. Tietenkin siksi, että haluamme päästä mahdollisimman helpolla siten, ettei tarvitse pukea ensin takaisin päälleen, ja lähteä etsimään lisää sovitettavaa, vaan kaikki potentiaaliset ehdokkaat tulee sovitettua kerralla. Rintaliiveissä kuitenkin on myös sellainen ongelma, että olivat ne kuinka oikeaa kokoa tahansa, eivät ne välttämättä ole juuri sinun rintavarustuksellesi sopivan malliset. Itse onnistun aina valitsemaan mukaani sovituskoppiin kymmenet kappaleet juuri niitä itselleni sopimattoman mallisia liivejä.
    Omalla kohdalla ongelmaksi muodostuu myös se, etten oikein ole varma omasta koostani. Luulin jo löytäneeni itselleni sopivan koon, minkä mukaan ostinkin muutamat kappaleet liivejä. Vain todetakseni nyt muutaman kuukauden päästä, että ne ovat kaikki joko väärän mallisia, tai liian ison oloisia. Hienoa. Muistan, kun tämä homma kävi päinvastaisena silloin, kun aloitin e-pillereiden syömisen. Totesin tuolloin, että kaikki ennen minulle sopivan kokoiset liivit olivatkin yhtäkkiä liian pieniä, ja täytyi laittaa uusiksi koko rintaliivivarasto. Nyt sitten ilmeisesti, urheilun tai jonkun muun tuntemattoman syyn takia, on aika uusia varastot taas kokoa pienempään suuntaan. Ärsyttävää.
      Motivaatio rintaliivien soovittamiseen on kuitenkin niin pieni, etten vielä ole onnistunut löytämään yksiäkään kooltaan ja malliltaan täydellisiä. Totesin kuitenkin tässäkin kohtaa urheiluliivit todella hyväksi vaihtoehdoksi näin ensi alkuun, sillä jos vain valitset oikean koon mukaasi sovituskoppiin, on lähes takuuvarmaa, että ne istuvat päällesi kuin valetut. Niin tälläkin kertaa.IMG_1171
En todellakaan voi kieltää sitä, etteivätkö nämä uudet urheiluliivit olisi kaiken käytännöllisyyden ja mukavuuden lisäksi myöskin todella kivan näköiset päällä. Ihastuin erityisesti tuohon selän leikkaukseen. Niinkin yksinkertaiset kuin nuo liivit ovat, on niistä pienellä harkitulla yksityiskohdalla saatu monin verroin mielenkiintoisemmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti